Drie dingen die je leven beter maken

Drie dingen die je leven beter maken

Soms loop je tegen producten aan waarvan je denkt: ‘Had ik dit maar tien jaar geleden ontdekt’. Zo doe ik ook nog wel eens een handige ontdekking en die kan ik daarom mooi met jullie delen in deze blog! Ik had bedacht om mijn ontdekkingen op te schrijven en als ik er genoeg verzameld heb ze met jullie te delen. En dat moment is nu aangebroken! Dus ga er even lekker voor zitten en heel veel plezier met het lezen.

Schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen

Schoonmaken doen de meeste mensen al genoeg in het leven. De was moet gedaan worden, het huis gestofzuigd, de keuken schoongemaakt, enzovoort. En als je een (mannelijke) partner hebt die overhemden draagt, komt hier ook nog eens het strijken van overhemden bij. Nu kan je dit natuurlijk wel doen door de strijkbout voor de televisie te zetten en het daardoor iets leuker te maken, maar het blijft wat mij betreft een rotklus. Daarom is mijn eerste ontdekking ook écht de geweldigste van deze blog. Er bestaan namelijk strijkvrije overhemden! Ja, het is echt waar. Hierdoor hoef je dus niet meer te strijken. Ik zei toch een geweldige ontdekking?

Hervulbare koffiecups

Voor iedereen die een koffiezetapparaat heeft met koffiecupjes is het waarschijnlijk wel bekend dat deze best wel duur zijn. Je betaalt een euro of vier voor ongeveer tien kopjes koffie en dit is best flink als je zo’n koffieverslaafde bent als ik. Gelukkig bestaan er nu hervulbare koffiecupjes! Deze koffiecupjes kan je dus zelf vullen met gemalen koffie, waardoor je veel geld bespaart. Daarnaast is het ook nog eens veel beter voor het milieu, omdat er veel minder plastic cupjes in omloop komen. Een win-win situatie zou ik dit noemen dus! En ze bestaan zowel voor Nespresso machines (kleine cupjes) als voor Dolce Gusto machines (grote cupjes).

Een eeuwenoude ontdekking

Tot slot is mijn laatste ‘tip’ om je leven heerlijker te maken, vooral in de winter, geen nieuwe tip. Het is eigenlijk iets wat allang bestond, maar wat ik een beetje herontdekt heb. Het is namelijk de kruik! Natuurlijk kennen jullie dit product allang, maar waarschijnlijk als je het weer gebruikt voelt het als voor het eerst. Ik was namelijk ook helemaal vergeten hoe lekker een kruik eigenlijk is op een koude winteravond. Lekker in je bed, met en kopje thee en Netflix… Zo kan ik de winter wel weer doorkomen. En ook veel beter voor het milieu dan de verwarming maar blijven opstoken. Dus zo draag je ook nog eens je steentje bij.