Razendsnel je badkamer opknappen

Razendsnel je badkamer opknappen

Hik je tegen een badkamerrenovatie aan? Dat herken ik. Afgelopen jaar heb ik zelf ook eindelijk mijn badkamer onder handen genomen. Ik zag er al een tijd tegenop omdat ik dacht dat het ontzettend veel tijd in beslag zou nemen. Ik had ook geen zin in de rommel die een verbouwing met zich meebrengt. Bovendien heb ik twee jonge kinderen die elke avond moeten kunnen douchen. Ik zag gewoon niet voor me hoe ik in mijn eentje een verbouwing zou moeten regelen. Een kennis van me kon me gelukkig helpen. Hij werkt zelf als aannemer en bood aan tegen een vriendenprijs de verbouwing op zich te nemen. Dat leek mij wel een goed idee. Samen hebben we een plan gemaakt, waardoor we binnen drie dagen de badkamer hebben opgeknapt. Niet alles hoefde vervangen te worden, maar een nieuwe inloopdouche en een nieuw toilet waren wel noodzakelijk. Daarnaast hebben we een nieuwe wastafel geplaatst en heeft hij een deel van het tegelwerk vervangen. Met een strakke planning hebben we het samen gered. De kinderen zijn een paar dagen naar hun vader gegaan, waardoor zij er ook geen last van hadden. Het is echt mogelijk snel je badkamer op te knappen. Met wat extra deskundige hulp, een goede planning en snel geleverde badkamermeubels lukt een badkamerrenovatie zelfs binnen een week. Het is dan wel essentieel dat je een partij vindt die je meubels snel kan leveren. Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van een Belgische leverancier. Mijn meubels stonden de derde dag van de verbouwing al op de stoep, waardoor mijn aannemer ze direct kon plaatsen. Hij heeft de hele avond doorgewerkt zodat de badkamer die avond klaar was. Echt perfect!

Badkamermeubels kopen

Bij het opstellen van het plan voor mijn badkamer hebben mijn kennis en ik samen gekeken naar de noodzakelijke badkamermeubels. We moesten onder andere een inloopdouche kopen. Daarnaast kozen we ook voor een https://www.douche-concurrent.be/toilet. De kwaliteit was goed en de meubels werden heel snel geleverd. 

Geniet van een mooie badkamer

Ik ben blij dat ik uiteindelijk de stap heb gezet. Ik geniet nu enorm van alle nieuwe meubels. Alles is lekker schoon. Ook al is mijn badkamer niet zo groot, het is wel een heel fijne plek waar ik ’s avonds na mijn werk heerlijk kan douchen. In het weekend word ik lekker wakker en neem ik een verfrissende douche in mijn inloopdouche. Ook mijn kinderen zijn enthousiast over onze nieuwe douche. Ik ben dus zeker tevreden. Fijn dat het achter de rug is!